Emotional

530576_491252730907886_742155847_n.jpg

Hermm..

I have a friend who has told me that i am too emotions about my feelings..

Yup, i admit that..

Sometimes I am too emotions about my feelings. kerana perkara kecil pun boleh feeling-feeling..hahaha that i so me… but i try to get it out from my attitude now..try mesti try.. At least, kesian kat diri sendiri kerana kurang yakin dengan apa jua yang berada di sekeliling..hahhaha…

But i believe with what i did there must be a reason… Betrayal..  Yup sometimes the betrayal is just around you but u are not know their presence… until u feel it as an emotions… (kene byk belajar psychology lagi ni…ermm)

Lagi satu, my hubby always remind me to do not believe of what sms text, facebook status says cos yeah the words has no feeling so might be angry, sadness, flat feeling… itu lah yang selalu kita beremosi bila baca status orang lain kat facebook, upload kata-kata yang kononnya bermotivasi (yeah i like it too).. but yang penting..apa yang upload tu biarlah kita amalkan dan bukan bertujuan untuk memerli orang… macam DR Fazley Yaacob cakap, bile kita update status tu biarlah status yang berpositif jangan marah2, sedih2 sebab putus cinta or so whatever.. (hahah sometime aku pun camtu..but im trying not to do it so often in future.. In Shaa Allah)…

Semoga aku tidak terlalu emosi untuk tahun 2013 sebab banyak projek besar akan berlangsung..ewah… In Shaa Allah… Pray for me K also for GAZA.. 🙂

images (12)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s